Je bent nieuwsgierig. Je wilt weten hoe dingen verweven zijn in het leven van de mens. Hoe dit is ontwikkeld door de eeuwen heen. Met andere woorden; je bent een liefhebber van cultuur.

Je volgt al jaren cursussen om meer te weten te komen over het hoe en het waarom van een cultuur. Hoe zou je het vinden om de achtergronden eens in het echt te gaan bekijken? Om af te reizen naar een land waar cultuur tastbaar is?

Vraag je leraar of hij/zij het interessant zou vinden om samen met jullie op reis te gaan. Hij of zij kan je ter plaatse alles vertellen en laten zien. Je kunt, samen met de leraar en medecursisten, aangeven waar je graag naar toe zou willen. Waar zou je meer over willen weten? In welk land zou je je willen verdiepen? Jouw cursus gaat ineens leven!

Wij verzorgen voor diverse leraren cultuur reizen. Samen met jullie kunnen wij er een bijzondere reis van maken.
Neem vrijblijvend contact op en maak gebruik van onze contacten.

Voor één van onze contacten organiseren wij onderstaande cultuurreis naar Griekenland.
Je kan je ook voor deze reis inschrijven. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

CULTUURREIS GRIEKENLAND 3-7 april 2016

3/4 – zondag: Je vliegt in de ochtend van Amsterdam naar Thessaloniki. In Thessaloniki staat de bus te wachten. Onderweg wordt er gestopt voor een korte lunch. De reis vervolgt zich naar Mount Olympos. De bus brengt jullie naar Litochoro waar de overnachting is. (lunch en diner niet inbegrepen)

4/4– maandag: Na het ontbijt bezoek je de archeologische bezienswaardigheden en het museum van Dion. De reis vervolgt zich in de middag naar Delphi, voor de overnachting. Onderweg wordt er bij een lokaal restaurant gestopt voor de lunch. (ontbijt en entree museum inbegrepen; lunch en diner niet inbegrepen)

5/4 – dinsdag: Na het ontbijt bezoek je de archeologische bezienswaardigheden en het museum van Delphi. De bus brengt je in de middag naar Mycenae, voor de overnachting. Onderweg wordt er bij een lokaal restaurant gestopt voor de lunch. (ontbijt en entree museum zijn inbegrepen; lunch en diner zijn niet inbegrepen)

6/4 – woensdag: Na het ontbijt bezoek je de archeologische bezienswaardigheden en het museum van Mycenea. De bus vervolgt de reis in de middag via Korinthe, waar gestopt wordt voor het nemen van foto’s, naar Athene, waar je verblijft. Onderweg wordt er bij een lokaal restaurant gestopt voor de lunch.
Na het diner kunnen geïnteresseerden genieten van een theater voorstelling (bijv. Griekse tragedie). Jullie kunnen ook op eigen gelegenheid door Athene wandelen. (ontbijt en entree museum zijn inbegrepen; lunch, diner en avondprogramma zijn niet inbegrepen)

7/4 – donderdag: Na het ontbijt bezoek je de Acropolis en het nieuw Acropolis Museum. Daarnaast breng je een bezoek aan de academie van Plato. Als er nog tijd is, maak je nog een rondwandeling door Athene. Daarna is het dan alweer tijd om naar huis te gaan. De bus brengt je naar de luchthaven voor de avondvlucht terug naar Amsterdam. (ontbijt en entree museum zijn inbegrepen, lunch en diner zijn niet inbegrepen)

Prijs indicatie per persoon bij minimaal 10 deelnemers: € 739,00
Reis inclusief vlucht, 10kg handbagage, transfers, 4 nachten hotel met ontbijt, entrees voor de musea. Expertise en begeleiding door Mart van der Voort, student van de Open Universiteit.