Wilt u graag op vakantie met uw eigen groep? Of u vindt dat uw werknemers een incentivereis hebben verdiend? Of misschien viert u een jubileum? Of u heeft een bedrijfsuitje?

Stel: u bent dit jaar 40 jaar getrouwd en wilt hiervoor graag met uw familie op vakantie, of u wilt skiën met een groep werknemers, lekker naar de zon met vriendinnen, een citytrip maken ter ere van een vrijgezellenparty, even weg met uw voetbalmaten of op schoolreis met uw klas?

Het kan allemaal!!
TravelXL at home Esther & Petra organiseert ook ‘Special Events’, wij verzorgen uw privé-groepsreis geheel naar uw wens op maat.

Zo regelen wij bijvoorbeeld voor één van onze klanten een dansworkshop reis. Onze klant gaat jaarlijks, samen met haar cursisten, naar het buitenland om daar workshops te geven en te volgen. Uiteraard regelen wij dat de groep voor de hotelgasten kan optreden. Een andere klant wil jaarlijks een reis hebben geregeld voor 70 personen in een vakantiepark in Nederland. Deze reis wordt aangekleed met diverse extra’s, geheel naar de wens van de klant. Al een aantal jaren regelen wij een stedenreis voor een grote groep vrijwilligers en recent mochten wij voor een klant hun jubileum huwelijksreis met kinderen en kleinkinderen naar La Palma regelen.

Heeft u een groep van 10 of meer personen en wilt u iets speciaals voor uw groep?
Laat ons uw ideeën en budget weten, dan maken wij de reis speciaal voor uw groep op maat.

Gedurende de privé-groepsreizen is geen begeleiding van TravelXL at home Esther & Petra aanwezig.